O zi minunata pentru 2 fete aflate in asistenta maternala

Doua fete aflate in asistenta maternala in satul Baltagesti din jud. Constanta au avut parte de o mare surpriza, de o zi grozava petrecuta in oras alaturi de voluntarii Copii cu Viitor si de fosti colegi din Centrul de Plasament Antonio. Fetele s-au intalnit cu artista Iuliana Beregoi, una dintre vedetele lor preferate, apoi au fost plimbate de noi prin mall si prin parc, cu distractie pe placul lor. Ziua s-a incheiat la concertul Iulianei Beregoi de la Casa de Cultura. De fapt, fetele au plecat din sat dimineata la prima ora si s-au intors seara tarziu, dupa o zi memorabila cu siguranta! Multumim tuturor celor implicati! Voluntari: Alex Bercea, Razvan Iancu. Multumim The Donut Library pentru desert

Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung, extrem de transparent, conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor.

Implica-te pentru a ajuta! Avem mare nevoie de donatii (online cu cardul pe www.copiicuviitor.ro sau in cont Asociatia Club de Bine – RO28RNCB0114163388250001 – BCR), parteneriate si voluntariat, astfel incat copiii fara familie alaturi sa fie sprijiniti cat mai puternic pentru o dezvoltare corecta.