La loc de joaca – bucurie simpla

Joaca este placuta oriunde, dar cand ai trambulina, tiroliana, masinute, tobogane, piscine cu bile si alte astfel de facilitati, parca distractia este si mai intensa! Un grup de copii de la Centrul de Plasament Micul Rotterdam a fost recent invitat la locul de joaca Culture KIDS ARENA Pub si Loc de joaca copii, de la Casa de Cultura, unul dintre cele mai placute locuri pentru copii in Constanta. Multumim pentru gazduire si pentru sucul natural oferit copiilor!

Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung, extrem de transparent, conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor.

Implica-te pentru a ajuta! Avem mare nevoie de donatii (online cu cardul pe www.copiicuviitor.ro sau in cont Asociatia Club de Bine – RO28RNCB0114163388250001 – BCR), parteneriate si voluntariat, astfel incat copiii fara familie alaturi sa fie sprijiniti cat mai puternic pentru o dezvoltare corecta.