Atelier creativ – planse 3D

Zece copii de la Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta au participat la un atelier creativ, in programul Copii cu Viitor, in cadrul caruia au colorat, decupat si lipit, pentru exersarea motricitatii fine. Rezultatele vizibile: obiecte / planse 3D – un paun, peisaje de toamna cu umbrele, un buchet de flori si o cana de ceai. Alte rezultate: socializare, bucurie, timp liber petrecut in mod placut, dezvoltarea unor abilitati creative, stimularea concentrarii si a rabdarii. Pentru ca s-a desfasurat in afara centrului de plasament, activitatea a fost prilej si pentru plimbare 🙂 Voluntar: Cristela Palanga.

Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung, extrem de transparent, conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor.

Implica-te pentru a ajuta! Avem mare nevoie de donatii (online cu cardul pe www.copiicuviitor.ro sau in cont Asociatia Club de Bine – RO28RNCB0114163388250001 – BCR), parteneriate si voluntariat, astfel incat copiii fara familie alaturi sa fie sprijiniti cat mai puternic pentru o dezvoltare corecta.