Atelier creativ – masti pictate si jocuri

O grupa de copii de la Centrul de Plasament Antonio a participat recent la o activitate creativa speciala, organizata in programul Copii cu Viitor cu ajutorul celor de la McDonald’s Romania, care au oferit materiale, oameni dedicati si chiar spatiul adecvat pentru ca totul sa fie pe placul copiilor! Fiecare copil a pictat cate o masca asa cum si-a imaginat (cele mai populare alegeri au fost Spiderman si Buburuza), apoi distractia a continuat cu diverse jocuri si karaoke. La final, copiii au primit si cadouri pentru a continua stimularea creativitatii si alaturi de prietenii lor de la centrul de plasament. Multumim McDonald’s Romania pentru implicare, programul Copii cu Viitor are mare nevoie de parteneri.

Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung, extrem de transparent, conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor.

Implica-te pentru a ajuta! Avem mare nevoie de donatii (online cu cardul pe www.copiicuviitor.ro sau in cont Asociatia Club de Bine – RO28RNCB0114163388250001 – BCR), parteneriate si voluntariat, astfel incat copiii fara familie alaturi sa fie sprijiniti cat mai puternic pentru o dezvoltare corecta.