Loc de joaca – distractie de dupa-amiaza

Alti 6 copii de la Centrul de Plasament Micul Rotterdam din Constanta au fost invitati la joaca intr-o dupa-amiaza, in unul dintre cele mai frumoase locuri de joace din oras: Happy Kids Planet Constanta-Bistro, Loc de joaca,. Dupa cum ii spune si numele, acest spatiu este o planeta a bucuriei, copiii jucandu-se in mod activ, testand toate atractiile puse la dispozitia lor. Multumim Happy Kids Planet Constanta-Bistro, Loc de joaca, pentru acces si pentru suc, copiii au fost incantati si s-au intors la centrul de plasament cu amintirea unei zile foarte frumoase.

Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung, extrem de transparent, conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor.

Implica-te pentru a ajuta! Avem mare nevoie de donatii (online cu cardul pe www.copiicuviitor.ro sau in cont Asociatia Club de Bine – RO28RNCB0114163388250001 – BCR), parteneriate si voluntariat, astfel incat copiii fara familie alaturi sa fie sprijiniti cat mai puternic pentru o dezvoltare corecta.