Formular 230 3,5%

Anul acesta poti dona nu doar 2%, ci chiar 3,5% catre o cauza pe care o alegi, fara sa te coste nimic! Daca in anul 2019 ai avut venituri din salarii sau pensii, poti completa formularul 230 si il poti depune la ANAF personal, prin posta sau, daca doresti, il poti lasa unui voluntar Copii cu Viitor, iar Asociatia Club de Bine il va depune pentru tine. Mai mult decat atat, formularul actual permite ca redirectionarea celor 3,5% din venituri sa fie facuta 2 ani la rand in mod automat, deci practic se va aplica si veniturilor pe care le vei obtine in anul 2020.

De ce sa donezi catre Asociatia Club de Bine?

Avem cel mai amplu program social pentru copiii vulnerabili din jud. Constanta, ne adresam copiilor fara familie alaturi (din centre de plasament) sau care se confrunta cu alte situatii nedorite si folosim 100% din bani pentru acest scop, in mod transparent! Nu avem cheltuieli cu angajati, sediu si alte costuri logistice, cautam sa directionam TOTUL catre COPII, in cel mai eficient mod.

Stii exact ce facem cu banii tai! Totul este transparent, poti sa fii voluntar si sa vezi chiar tu. Oricum, publicam periodic rapoarte de activitate (in viitorul ne propunem sa o facem si mai des) cu toate datele. Vezi si pe Facebook Copii cu Viitor o parte din activitati.

Descarca AICI Formularul 230 pentru an 2020 (venituri din 2019), completat deja cu datele Asociatiei Club de Bine.

Invita cat mai multi prieteni sa se implice in acest act de donatie fara costuri. Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi pe Facebook Copii cu Viitor!