Spectacol Lara & Generatia Z Back to School – participare 60 de copii

Aproape 60 de copii din centrele de plasament Micul Rotterdam, Delfinul, Antonio si CPCRU plus 2 fetite aflate in asistenta maternala intr-un sat din judet au avut ocazia de a participa la spectacolul Lara & Generatia Z Back to School, organizat pe 2 noiembrie la Casa de Cultura. Cu sala plina de copii, concertul – spectacol a fost unul pe placul celor mici, care au cantat impreuna cu artistii preferati, bucurandu-se alaturi de Iuliana Beregoi si invitatii sai, actorii din serialul online Lara. Multumim mult celor care au facut posibila prezenta copiilor la concert – Mixton Music, Alina Todasca, Catalin Dascalu si desigur Iuliana Beregoi, Natalia Beregoi. Multumim de asemenea Alex Bercea pentru implicarea deosebita.

Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung, extrem de transparent, conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor.

Implica-te pentru a ajuta! Avem mare nevoie de donatii (online cu cardul pe www.copiicuviitor.ro sau in cont Asociatia Club de Bine – RO28RNCB0114163388250001 – BCR), parteneriate si voluntariat, astfel incat copiii fara familie alaturi sa fie sprijiniti cat mai puternic pentru o dezvoltare corecta.