Handmade + engleza + dulce = o dupa-amiaza minunata impreuna!

In programul Copii cu Viitor, 9 copii de la Centrul de Plasament Antonio au fost invitati la o activitate care a combinat partea educationala cu relaxarea, socializarea si dezvoltarea abilitatilor. La inceput, copiii au participat la o lectie interactiva de limba engleza, invatand / repetand unele cuvinte si expresii pentru a-si imbogati vocabularul si pentru a-si exersa si modul de citire in aceasta limba straina atat de importanta in bagajul general de cunostinte. A urmat o activitate de tip handmade, copiii decupand, lipind si colorand astfel incat sa realizeze cate un cos cu flori decorat dupa preferintele fiecaruia. Totul s-a desfasurat intr-un spatiu dedicat, in Tomis Mall, la Biblioteca Colorata – multumim pentru sustinere! Voluntari activitate: Johanna Ioana si Razvan Iancu.

La final, copiii au avut parte de o scurta plimbare si de o surpriza foarte dulce: cate un desert la alegere la The Donut Library Constanta de pe Bd. Tomis nr. 97. S-au bucurat de gogosile cu aspect jucaus, dar mai ales de gust! Multumim The Donut Library Constanta pentru implicarea cu drag in programul Copii cu Viitor!

Pe langa bucuria pe care o aducem unor copii lipsiti de apropierea familiei, astfel de activitati au un rol complex in procesul de integrare sociala, in cel educational si in tot ceea ce inseamna motivare si sprijin pentru modelarea corecta a personalitatii. Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor. Pentru orice ajutor (voluntariat, donatii, facilitare activitati), nu ezitati sa ne contactati printr-un mesaj privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *