Atelier creativ – masti, desene, baloane modelate

Intr-un spatiu special destinat activitatilor creative si distractive, 10 copii de la Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta s-au bucurat de surprizele pregatite de McDonald’s Romania, carora le multumim mult pentru implicare: masti gata de a fi pictate, desene de colorat, baloane modelate. Timp de aproape doua ore, copiii au fost implicati in aceasta activitate de vacanta, fiind incantati de momentele pregatite pentru ei de voluntarii Copii cu Viitor si personalul de la McDonalds Tomis Mall. Le-am oferit copiilor si o gustare sanatoasa – fructe proaspete.

Copii cu Viitor reprezinta un program pe termen lung, extrem de transparent, conceput in beneficiul copiilor vulnerabili, initiat de Asociatia Club de Bine si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu sprijinul partenerilor.

Implica-te pentru a ajuta! Avem mare nevoie de donatii (online cu cardul pe www.copiicuviitor.ro sau in cont Asociatia Club de Bine – RO28RNCB0114163388250001 – BCR), parteneriate si voluntariat, astfel incat copiii fara familie alaturi sa fie sprijiniti cat mai puternic pentru o dezvoltare corecta.